Info

Ret overordnet set henvender MILL-Tech Partner sig til mindre virksomheder, der ikke har langt fra tanke til handling. Virksomheder der kender vigtigheden af at følge den teknologiske udvikling og ser muligheder i stedet for begrænsninger.

 

Cam-programmering/fræsning.

Du sidder enten som virksomhedsejer, produktionschef eller værkfører og mangler et boost i produktionen. I har måske igennem et stykke tid søgt efter en ny medarbejder, men uden held. Det kunne også være I mangler folk pga. sygdom, eller står overfor et projekt der kræver flere programmeringstimer, i en periode.. Hvad grunden end måtte være, så kan MILL-Tech Partner hjælpe.

 

CNC-Operatør.

Der er pludselig opstået flaskehals i produktionsflowet. I har maskiner der er programindkørte, men mangler hænder til at holde dem i gang. Hér vil MILL-Tech Partner kunne assistere, i kortere perioder.

 

Montage.

I har i Jeres virksomhed pludselig fået travlt med at nå en deadline og har svært ved at finde folk. Eller måske har I ikke tiden til at finde den rigtige medarbejder. Det kan også være et kommende projekt, hvor I, i en periode, har brug for en montør. MILL-Tech Partner dukker op med en omfattende værktøjskasse og vil omgående kunne indtræde i montagearbejde.

 

Og husk.

MILL-Tech Partner skal ses som en samarbejdspartner på den lange bane, hvor gode relationer og gensidig respekt, skaber grundlag for en fornuftig forretning.

 

 

 

 

Jeg tilbyder faglært freelance assistance indenfor: